avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin o serie de website-uri si domenii pe persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin o serie de website-uri si domenii pe persoana fizica

Buna ziua!
Detin o serie de website-uri si domenii pe persoana fizica, recent mi-am deschis si SRL si as dori sa am dreptul sa investesc in aceste firme cu SRL-ul, pentru a putea folosi banii din firma pentru investirea in aceste website-uri si pentru a scoate eventualele venituri tot pe firma, fara sa mai am treaba cu platirea impozitului pe persoana fizica. Doresc sa fac asta fara sa transfer proprietatile pe numele firmei, ci doar sa ii acord dreptul sa investeasca/obtina venituri din aceste website-uri.
Un contract de comodat intre mine (pf) si SRL in care predau cu titlu gratuit dreptul ca SRL-ul sa investeasca si sa obtina venituri din aceste website-uri este suficient?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 09:21, 11 Septembrie 2024
Un contract de uzufruct mai degrabă se impune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat website florinps florinps Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL si detin ca persoana fizica un site web. As dori sa stiu daca pot incheia un contract de comodat intre mine si SRL-ul ... (vezi toată discuția)
Renovare imobil pers. fizica/juridica ? kozmo kozmo Buna ziua, Am urmatoarea intrebare pentru d-voastra: detin un imobil - persoana fizica. Doresc renovarea acestuia si transformarea lui intr-o cladire de ... (vezi toată discuția)
Dețin un spațiu pe care doresc să-l dau cu contract de comodat firmei mele, care are alt administrator, pentru subînchiriere. e legal? avisdevara avisdevara Buna ziua Eu , persoana fizica detin un spatiu pe care doresc sa il dau prin comodat firmei mele cu alt administrator sa il subanchirieze mai departe celor ... (vezi toată discuția)