avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot vizita bebelușul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot vizita bebelușul?

Î nu prezent locuiește cu mama lui iar aceasta mă amenințăsta că măsta bate tatăl ei vitreg.Nu îmi este frică dar nu vreu să avem astfel de probleme. Menționez că încă nu s-au demarat procedurile de divorț. Vă mulțumesc pt răspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:35, 25 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti introduce o actiune de divort, si concomitent sa introduceti pe procedura de urgenta stabilirea unui program de vizita cu minorul.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inregistrati toate amenintarile, va vor ajuta cand mama va cere sa vedeti copilul doar in prezenta ei.
Mereu comunicati in scris dorinta de a vedea copilul, civilizat, corect, calm. Intrebati mama ce are nevoie, cum puteti participa la cheltuielile copilului. Cumparati pampersi, paturici, crema de fundulet si ce mai are nevoie.
Separat ordonanta presedentiala ca sa puteti vedea copilul, program de vizita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este bine sa actionati imediat in justitie.
Daca pierdeti vremea e posibil sa vedeti copilul peste foarte mult timp.
Acum...situatia va este foarte favorabila...
Veti vedea insa bebelusul in prezenta mamei...dupa parerea mea...si nu in lipsa ei...
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de vizitare a minorului pina la solutionarea divortului ... george razvan george razvan Buna seara ... Sunt in divort cu sotia primul termen il avem in 31-01-2011 in prezent copilul nostru in varsta de 4 ani locuiesti cu mama sa ,imi interzice ... (vezi toată discuția)
Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)