Buna seara ...
Sunt in divort cu sotia primul termen il avem in 31-01-2011 in prezent copilul nostru in varsta de 4 ani locuiesti cu mama sa ,imi interzice dreptul de al vizita de a vorbi cu el la telefon exista o ,ordonanta presedentiala de incredintare minor ceruta de sotia mea care a fost suspendata , eu pot depune intampinare pe acea ordonanta sa cer drept de vizitare la domiciliul meu pina la solutionarea divortului ..........
trebuie sa faceti cerere reconventionala pana la primul termen de judecata al actiunii de divort, cerere prin care veti solicita stabilirea unui program de vizita pt minor.
si eventual o ordonanta presedintiala prin care solicitati vizita minorului pana la solutionarea cererii reconventionale depusa in dosarul de divort.
Faceti ce au spus colegii , insa asteptativa sa fiti refuzat in continuare.De obicei mamele au impresia gresita ca asa se razbuna pe tata pentru escul mariajului...in realitate ele nu sunt constiente ca se razbuna pe copil , care de altfel nu are nici-o vina.Vorbesc doar despre cazurile normale , fara violente verbale sau corporale intre soti...
buna ziua sunt una din mamele care atunci cand m-am despartit de tatal copilului care avea 2 ani i-a refuzat dreptul la vizita dar nu am facut asta din razbunare ci din dorinta de a nu-mi vedea copilul suferind.Imi era foarte greu atunci cand il vedea si se despartea de el si plangea dupa el cand nu il vedea era mult mai calma doar intreba de el si atat nu parea sa sufere intradevar era mult mai mica.Eu cred ca o astfel de decizie se ia in functie de reactia copilului.Daca isi doreste sa isi vada tatal fiind destul de mare ca sa isi exprime aceasta dorinta cred ca este o nedreptate in primul rand fata de copil la care ar trebui sa ne gandim ca nu e dator sa sufere pentru deciziile luate de noi.