avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creștere copil

Dacă în ultimii 2 ani am 12 luni lucrate dar cu întrerupere de câteva luni mai pot beneficia de concediu de creștere copil?

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Maternitate da sau nu? grozaghi grozaghi pentru a beneficia de maternitate trebuie sa ai 12luni lucrate la ultimul loc de munca sau poti sa cumulezi 12luni de la doi angajatori si sa nu ai intrerupere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil, noua lege AndreeaFun AndreeaFun Buna ziua! Intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatie in urmatorul caz: La terminarea concediului de lauzie m-am reangajat pentru ca nu beneficiam ... (vezi toată discuția)