avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... maternitate da sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

maternitate da sau nu?

pentru a beneficia de maternitate trebuie sa ai 12luni lucrate la ultimul loc de munca sau poti sa cumulezi 12luni de la doi angajatori si sa nu ai intrerupere in cartea de munca?
ms
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:21, 13 Decembrie 2009
Buna seara,
atata timp cat nu exista intrerupere, e in regula sa fie stagiul de 12 luni si de la 2 angajatori.
ms de raspuns
Cred ca nu e vorba de concediu de maternitate ci de concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani.;)
da este vorba de concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani si daca se acorda indemnizatia pt cresterea copilului
Trebuie sa aveti 12 luni de obtinere de venituri supuse impozitului pe venit, indiferent de numarul de angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca esti angajata cu 4h/zi mai poti beneficia de prenatal? my23 my23 Buna ziua,stiu ca pentru a putea beneficia de prenatalul de la stat trebuie sa lucrezi minim 1an la un loc de munca daca esti angajat part time 4h mai este ... (vezi toată discuția)
Prenatal laura2014 laura2014 buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate AmaliaPopescu AmaliaPopescu As dori sa aflu care va fii valoarea indemnizatiei de maternitate in cazul in care doresc sa raman insarcinata,dar si valoarea concediului ... (vezi toată discuția)