avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatie servici in concediu.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatie servici in concediu.

Buna ziua. Sunt educatoare la o gradinita de stat cu program prelungit. Tocmai ni s-a comunicat " obligatia" de a veni la activitate cu copiii in vacanta intersemestriala din februarie, cand avem concediu. Adica sa renuntam la acesta, pe motiv ca ce vor face parintii cu copiii. Avand in vedere ca am avut doar 11 zile de concediu in acest an scolar ,urmeaza sa fim in activitate pana in 31 iulie , cu concediu doar in august, are cineva vreun drept sa ne ia concediul din februarie? Nu suntem platiti de parinti fiind unitate de stat si pana in acest moment nici un parinte nu a solicitat sa aduca copiii in vacanta la gradinita.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)
Norma didactica educatoare neluvot2008 neluvot2008 BUNA ZIUA!VA ROG SA MA LAMURITI IN LEGATURA CU NORMA DIDACTICA A UNUI CADRU DIDACTIC,RESPECTIV EDUCATOARE. NU INTELEG DE CE O EDUCATOARE ,DE LA O GRADINITA CU ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ivanvintilica ivanvintilica Fratele meu lucreaza la o firma depaza. Isi desfasoara activitatea la o gradinita cu program prelungit din oras. In aceasta perioada copii sunt in vacanta ... (vezi toată discuția)