avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neasigurat

Este normal ca sa apar neasigurata dac am intrat in concediu de crestere copil din decembrie anul trecut.Mai exact ce trebuie sa fac sau unde trebuie sa merg pentru a ma lamuri cineva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 25 Ianuarie 2018
Mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate cu actul de identitate și decizia emisă de AJPIS ca sunteti in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara asigurare de sanatate sandyel sandyel Buna ziua ,sunt in concediu de crestere copil,primesc lunar si indemnizatia de la stat, am lucrat multi ani inainte ,am intrat in concediu maternal cu toate ... (vezi toată discuția)
Neasigurat in perioada de preaviz? Nicole09 Nicole09 Buna ziua, Am incercat sa iau o reteta gratuita, dar s-a introdus un nou sistem in farmacii si apar ca neasigurat. Eu am fost in concediu de cresterea ... (vezi toată discuția)
Coasigurat lady30 lady30 Buna seara! Mama mea a fost coasigurata prin mine, dar acum eu sunt in concediu de crestere copil, cum pot face ca mama sa mai beneficieze de asigurarea de ... (vezi toată discuția)