avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... fara asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

fara asigurare de sanatate

Buna ziua ,sunt in concediu de crestere copil,primesc lunar si indemnizatia de la stat, am lucrat multi ani inainte ,am intrat in concediu maternal cu toate drepturile legale. Ieri am mers la medicul de familie sa-mi elibereze o reteta pt ca am racit,si mi-a spus ca nu poate pt ca nu figurez ca asigurat am si card de sanatate.(este vb. de sotia mea).Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
sandyel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 20 Martie 2018
Va trebui sa luati legatura cu Casa judeteana de asigurari de sanatate pentru a identifica cauza pentru care sotia dvs. nu mai figureaza ca asigurata.
Mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate cu actul de identitate valabil la data solicitării și decizia emisă de AJPIS ca sunteti in CCC.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat la sanatate RAB VIORICA RAB VIORICA buna ziua ,as dori sa ma lamuriti cu o problema ,sunt in concediu de crestere al copilului si as dori sa-i fac sotului meu asigurare la sanatate dar pe ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil. Cristina Calotă Costache Cristina Calotă Costache Buna ziua! Sunt in concediu de creștere copil,iar Societatea comercială unde eram angajată a intrat în insolvență! Medicul de familie mi a spus că eu ... (vezi toată discuția)