avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident

Este posibil să se facă analiză criminalistică la un accident care a fost în anul 2015 cu două victime decedate . și șoferul a recunoscut fapta ? Vă rog să mă faceți să înțeleg ce înseamnă (analiză criminalistică) . Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: liselotte , utilizator 16:08, 25 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da este posibil , daca este dispusa de catre procuror. Prin cadrul analizei criminalistice se pot solicita mai multe obiective (ca de ex impact accident, culpa accident, etc)
Vă mulțumesc mult !

Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier mortal dodo2009 dodo2009 Buna ziua Va expun cazul unui prieten si va rugam sa ne ajutati cu raspunsuri. Ruda prietenului meu a fost accidentata mortal cand traversa strada. Politia ... (vezi toată discuția)
Malpraxis AlfaBetaOmega AlfaBetaOmega Buna ziua, Am nevoie de cateva informatii. Subiectul este urmatorul: accident de circulatie petrecut in 2012. Tatal meu a decedat in acest accident. Cazul a ... (vezi toată discuția)
Accident cu lovire din spate in lateral pe banda opusa Cristan1981 Cristan1981 Buna ziua! Acum ceva timp(mai mult de 2 luni) a avut loc o intamplare foarte urata cu tatal meu la volan. A plecat dimineata la ora 7.20 din fata casei cu ... (vezi toată discuția)