avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere salariata intoarsa din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere salariata intoarsa din CCC

Buna ziua,
Vad ca legea este de partea salariatei care s-a intors din CCC, dar ce facem in situatia in care aceasta intarzie zilnic cel putin o jumatate de ora, uneori chiar si o ora? Poate fi data afara sau trebuie sa asteptam sa treaca cele 6 luni?
Momentan i s-a dat un avertisment, insa nu am rezolvat nimic...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 25 Ianuarie 2018
Ii puteti aplica , dupa cercetarea disciplinara, si celelalte sanctiuni disciplinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta Alice-Manuela Alice-Manuela Deorece intarzie zilnic cel putin jumatate de ora din program, salariata a semnat in avans condica de prezenta pentru inca 3 luni cu ora sosirii 8:00 care este ... (vezi toată discuția)
Conflict munca carmenstan carmenstan am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pentru absente nemotivate laura-jurist laura-jurist Buna ziua Se poate dispune desfacere CIM pentru absente nemotivate mai mari de 5 zile consecutive de la locul de munca FARA cercetare ... (vezi toată discuția)