avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condica de prezenta

Deorece intarzie zilnic cel putin jumatate de ora din program, salariata a semnat in avans condica de prezenta pentru inca 3 luni cu ora sosirii 8:00 care este si ora de incepere a activitatii. In realitate ea ajunge intre 8:30-9;00. Pentru acest motiv i am dat avertisment, iar ea nu reactioneaza in niciun fel...mai mult, in perioada anterioara pentru care semnase cateva zile s a aflat in CO sau a fost in delegatie. Ce ne sfatuiti sa facem? Incepem cercetarea disciplinara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 21 Decembrie 2018
Puteti incepe cercetarea disciplina a salariatei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condica de prezenta emillius emillius Buna ziua, Daca in punctul de lucru am si angajati reprezentanti de vanzari care mai mult de jumatate de zi sunt pe teren, acestia vor trebui sa semneze in ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta se semneaza daca esti plecat in delegatie oficiala? autor-carte autor-carte Buna ziua. La institutul unde lucrez se semneaza zilnic condica de prezenta. Intrebarea mea este urmatoarea: atunci cand sunt plecat din localitate in ... (vezi toată discuția)
Concediere salariata intoarsa din ccc car-men car-men Buna ziua, Vad ca legea este de partea salariatei care s-a intors din CCC, dar ce facem in situatia in care aceasta intarzie zilnic cel putin o jumatate de ... (vezi toată discuția)