avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada conducere - Redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada conducere - Redobandire permis

Buna a seara,

Permisul mi-a fost suspendat pentru 90 zile, am dat examen pentru redobandire permis si am ajuns la 30 zile. In cererea tip pentru restituire permis, dupa expirarea celor 30 zile, scrie ca alaturi de copie CI, proces-verbal..e.tc trebuie sa aduc si dovada conducere.Acest document din pacate nu il mai am (l-am aruncat din momentul in care cele 15 zile au expirat) .Ce pot face acum? Fara acest document sa inteleg ca nu imi mai pot primi permisul ?

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Sa fac contestatie sau sa fiu pieton 30 zile? alexandra.t alexandra.t Buna seara! Am tot cautat pe internet lamuriri privind depunerea contestatiei la un proces verbal, insa nu sunt lamurita. Pe data de 05.01.10 eram in ... (vezi toată discuția)
Examen redobandire permis suspendat vivianna vivianna Buna ziua ! Am avut permisul suspendat pt 90 de zile pt vatamare corporala cu parasirea locului accidentului (si intoarcere dupa 30 de minute). Instanta a ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut - suspendarea permisului de conducere, conditii de micsorare a termenului onel666 onel666 in 2010 in iulie mi-a fost suspendat permisul pt 90 de zile pt depasirea vitezei depistata de un radar in miscare,am depus contestatie,mi-am luat permisul de ... (vezi toată discuția)