avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie

Salutare la toată lumea,dorim sa ne căsătorim pe teritoriul României ,prietena mea este de naționalitate din Ecuador,dar sta in Spania și are acte de munca,ce acte ?ce trebuie sa facem?? Ne-am mutat de vreo luna in România !si dorim sa ne căsătorim in Aprilie !!va mulțumim

Alte discuții în legătură

Inscrierea copilului nascut in ecuador jerry_alexandru jerry_alexandru Buna seara...am o intrebare de 100 de puncte cum se zice...traiesc de aproape 6 ani in Ecuador...si in 6 septembrie 2012 am nascut un baietel. Tatal baiatului ... (vezi toată discuția)
Legat de trecerea frontierei valenovaly valenovaly Bună ziua, am și eu o întrebare pentru dumneavoastră. Am un prieten din Ecuador, rezident in Spania, lucrează legal în Spania... și vrea ca de ... (vezi toată discuția)
Casatorie la ambasada Amal Amal Buna seara am 25 de ani si m-am mutat de curând in Belgia la iubitul meu.Ne-am cunoscut in urma cu 1 an in Italia intr-o vacanta el este de origine ... (vezi toată discuția)