avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Schimbare sediu intre sectoare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Schimbare sediu intre sectoare

Buna ziua,

Am schimbat in urma cu cateva zile sediul social dintr-un sector in altul. Mentionez ca pe mfinante deja apar in sectorul nou. Ma gandesc ca pentru a vinde catre persoane fizice in noul sector am nevoie de o casa de marcat fiscalizata in noul sector. Am fost cu casa de marcat la sediul din Gerota cu casele de marcat insa ei imi cer fie copie dupa cif sau 010 ca sa vada ca am sediul in noul sector. Am fost la anaf din setorul nou si ei mi-au zis ca in 17 zile lucratoare de abia pot sa mi-l emita, ca de abia atunci se face mutatea, ca apartin momentan de vechiul sector. Ce sa ma sfatuiti sa fac ? Casa de marcat veche nu prea pot sa o folosesc in alta locatie.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
babuinu2002, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare cif ptr. cabinet avocat. stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , As dori o informatie in legatura cu schimbarea CIF-ului emis ptr. Cabinetul de avocat . Mai exact mi-am schimbat sediul profesional din Ilfov in ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare samir123 samir123 buna ziua,vreau sa fiscalizez o imprimanta fiscala,am schimbat sediul social al firmei dar cel fiscal este inca pe adresa veche in alt sector,unde ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa schimb sediul social al pfa. cum procedez? Marius Cristescu Marius Cristescu Bună ziua! Doresc sa schimb sediul social al pfa-ului meu. Momentan am sediul social untr-o locatie care nu imi apartine. O folosesc ca sediu pe baza unui ... (vezi toată discuția)