avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fiscalizare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fiscalizare

buna ziua,vreau sa fiscalizez o imprimanta fiscala,am schimbat sediul social al firmei dar cel fiscal este inca pe adresa veche in alt sector,unde ma duc sa fiscalizez imprimanta ,,la adresa fiscala veche la care sunt inca inregistrat sau la administratie anaf pe noua adresa dar la care nu am dosar fiscal inca .multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:38, 7 Iunie 2014
Nu cumva este vorba despre casa de marcat electronica fiscala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. inregistrare casa fiscala pentru magazin lauranicolaie lauranicolaie Buna ziua, As dori sa stiu care este procedeul de inregsitrare al unei case de marcat electronice (format mare, din mai multe componenete, ca un PC : ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat maritica maritica am un SRL care se ocupa cu vanzarea de haine. Punctul de lucru a fost intr-un centru comercial care s-a inchis la 31 martie 2012 marfa o avem acasa la sediul ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu intre sectoare babuinu2002 babuinu2002 Buna ziua, Am schimbat in urma cu cateva zile sediul social dintr-un sector in altul. Mentionez ca pe mfinante deja apar in sectorul nou. Ma gandesc ca ... (vezi toată discuția)