Buna seara! Am depus o plângere împotriva a trei persoane care au sustras din depozitul magazinului meu mai multe produse.persoanele sunt surprinse pe sistemul de supraveghere.am depus plângerea si desi ii stiam pe hoti mi s.a zis sa scriu ca sunt persoane necunoscute ca de identificare se ocupa politia.am atasat la dosar cd cu imaginile de pe sistemul de supraveghere.am fost sunat dupa 2 luni de catre politie ca s.ar fi rătăcit probele (cd).si nu le m.ai gasesc.fireste ca am păstrat filmările pe un stik.am mers din nou la politie am depus alt cd+un stik .(polițaiul făcea mofturi ca nu are program de player ca e prejudiciu mic.....).am asteptat alte 6 luni sa ma cheme pentru identificare desi eu in plângere am scris nume prenume si adresa la fiecare dintre faptasi.a avut loc o confruntare si atunci am aflat ca pe un suspect il făcuse doar martor desi se vede pe filmări cum tinea de "sase".ei au recunoscut fapta si a ramas sa plateasca prejudiciu (1000ron) si eu sa retrag plângerea.am mers acasa si la cateva zile un suspect imi transmite prin cineva ca nu o sa vad nimic si ei nu o sa pateasca nimic.este trecut de un an si jumatate si nu am mai primit nici o informatie despre dosar,eu stiu ca trebuia depus la judecătorie.intrebarea este:Ce pot să mai fac acum?cui trebuie să ma mai adresez sa se rezolve cazul?doresc rezolvare deoarece faptasi nu au avut si nici nu au un servici ei doar cu asta se ocupa si vad ca sunt in libertate cu cazierele curate.Va Multumesc!
danielleu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Urmati calea legala asa cum v-a indicat domnul avocat. Nu mai asteptati sa va faca politistul dreptate. El probabil nu are chef sau nu stie sa scrie. :)