avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

suntem 4 frati eu sunt cel mai mic si sunt singurul copil al printilor mei care au murit .doi frati sunt de tata iar sora mea de mama.intrebarea este daca la desbaterea mostenirii am drepturi mai mari?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gigilin , utilizator 16:21, 27 Ianuarie 2018
Ce se moștenește și cine era proprietar? Bunurile mostenire erau bunuri proprii ale decedaților sau dobândite în timpul casatoriei?
MOsteniti mai mult pentru ca ii mosteniti pe ambii, asta presupunand ca parintii aveau averi egale. E hazardat sa presupun, insa nu ma date sa presupun ceva mai aproape de realitate.
De asemenea, nu va putem calcula o cota, vazand ca nu stim ordinea deceselor.
deci avem o casa la tara co 3000 m patrati.proprietari ambii parinti . tatal meu a murit in 2006 si mama in 2017
si mai avem ceva pamint dar nu mult
Notarul va analiza actele și veti afla toate răspunsurile.

Alte discuții în legătură

Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)
Suntem 2 frati si mama. tata a decedat in 2021. vrem sa dezbatem ... silviu1975 silviu1975 Suntem 2 frati si mama. Tata a decedat in 2021. Vrem sa dezbatem succesiunea dupa bunici, parintii tatalui meu. Tata mai are 2 frati, ambii in viata. Nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)