avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de 1 luna tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de 1 luna tata

Buna ziua,urmează să nasc în aprilie 2018, mi-am platit contribuțiile la stat dar am.lucrat fara carte de munca( deci nu beneficiez de ajutorul din partea statului) pt creșterea copilului.Intrebare:tatăl își poate lua acea lună de concediu pe care i-o oferă de drept statul? Oug111/2010? Când o poate lua? Și cum se procedează? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? Clau_brinza Clau_brinza Buna ziua ! In legatura cu indemnizatia pentru crestere copil , am si eu unele nelamuriri : am fost in somaj pana la sfarsitul lunii martie 2011 , iar de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de cei 85% ? alexia82 alexia82 buna ziua! lucrez de 6 ani in invatamant si am avut contract de munca pe perioada determinata de la an la an. acum sunt insarcinata in 3 luni si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt insarcinata și urmează sa nasc în luna iulie, ... Larisa Alexandra Larisa Alexandra Bună ziua, sunt insarcinata și urmează sa nasc în luna iulie. Am cartea de munca la mine pe firma și ma interesează sa știu pana cand plătesc cartea ... (vezi toată discuția)