avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Bună ziua. Sunt însărcinată, am intrat in concediu medical din motive întemeiate. Angajatorul nu imi plătește acest concediu decat după ce statul ii va vira banii in contul firmei, ceea ce înseamnă că pt cateva luni bune eu nu voi primi nici un ban. Este legal ceea ce face el?

Alte discuții în legătură

Am cim la doua companii- cine plateste indemnizatia pt concediu de maternitate si cea pt ccc? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata in 31 de saptamani.De la 01.02.2012 am intrat in concediu prenatal. Am CIM la o companie cu 5 ani de vechime.Aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si somaj tehnic pagutenicoleta@yahoo.com pagutenicoleta@yahoo.com buna ziua. Sunt in concediu medical de pe 26.03 pana pe 08.04, dar ieri ne-au anuntat ca se suspenda toate concediile de odihna si cele medicale si ne pune in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului si alte drepturi salariale de care beneficiaza gravida renateif renateif Buna ziua, Puteti va rog sa-mi spuneti va rog de ce drepturi beneficiaza o persoana insarcinata, beneficii oferite de catre stat cat si de catre ... (vezi toată discuția)