avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma mama poate contesta procesul verbal emis pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma mama poate contesta procesul verbal emis pentru sucursala dupa ce este radiata sucursala?

firma mama poate contesta procesul verbal emis pentru sucursala dupa ce este radiata sucursala?
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cool123 , utilizator 10:44, 26 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere introducere in proces a societatii mama in locul sucursalei Monica Baiceanu Monica Baiceanu Am deschis proces impotriva unei sucursale cu care am contract si facturi, insa acum cateva zile sucursala a fost radiata. Am vb cu firma mama, care imi zice ... (vezi toată discuția)
Schimbare debitoare in cursul procesului, din sucursala in sediu Monica Baiceanu Monica Baiceanu Am un proces deschis pentru somatie de plata impotriva unei sucursale a unui SC, insa sucursala s-a radiat. Am vb cu cei de la sediu si au zis ca vor plati, ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca toy_story toy_story Buna seara, Daca in instanta este chemata in judecata o sucursala a unei companii straine, iar aceasta companie inchide sucursala in Romania (independent de ... (vezi toată discuția)