avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... certificat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

certificat medico-legal

buna seara in urma cu 2 saptamani am fost implcata intrun accident rutier cu victima....(victima fiind pe partea carosabila) si in cele din urma neam inpacat... a ramas ca eu sai dau o suma de bani pentru a nu mai merge in instanta si cu toate astea de la politie ne pistoneaza sa mergem la medicul legist pentru ca aceasta sasi scoata certificat iar eu nu mai inteleg de ce mai este necesar acest certificat dak noi neam impacat.........ma poate lamuri si pe mine cineva?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters104229 , utilizator 00:07, 19 Octombrie 2009
Poate se razgandeste
Ca sa-si inchida ei dosarul.
Cata vreme exista la dosarul cauzei o cerere de retragere a plangerii prealabile (sau un inscris din care rezulta impacarea partilor) "colaborarea" cu organele de politie se incheie de drept! Ar fi bine ca impacarea partilor sa imbrace o forma scrisa sau sa se faca in fata anchetatorilor, urmand ca acestia sa consemneze pozitia procesuala a partilor. Este posibil ca impacarea dumneavostra sa fi fost doar verbala si anchetatorii sa nu aiba cunostinta de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului de conducere dapetria dapetria Buna ziua. As dori sa aflu daca in cazul unui accident rutier minor, dar soldat cu victima care a necesitat investigatii medicale (radiografii) si mica ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu victime si parasirea locului accidentului dany2380 dany2380 buna ma numesc daniel si va rog din suflet daca ma puteti ajuta! in urma cu 3 zile plecand dimn cu masina spre locul de munca ,in drum prin localitatea ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii pt lovire = anularea sanctiunii administrative? islagall islagall Daca persoana vatamata isi retrage plangerea depusa la sectia de politie ,mai exista posibilitatea sa fiu sanctionat printr-o amenda administrativa ? ... (vezi toată discuția)