avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire sexuala, agresiune fizica si verbala a unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire sexuala, agresiune fizica si verbala a unui elev in scoala

Buna ziua, as dori sa stiu,in calitate de parinte al unei eleve de 13 ani, daca ,un elev,de 14 ani,cu fizic impunator,de etnie rroma,care agreseaza zilnic copii din scoala atat fizic cat si verbal,iar pe fete le hartuieste sexual atingandu-le in zonele intime ori de cate ori vrea el, ba mai mult le cere sa si ingenuncheze in fata lui caci altfel le bate,poate raspunde in fata legii si sub incidenta caror legi din codul penal ar raspunde. Comunitatea de parinti este gata sa depuna plangere impotriva acestui pericol social.Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Elena Oancea, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 26 Ianuarie 2018
Puteti depune o plângere la poliție.
Puteti deschide si proces civil si sa raspunda civil parintii.
Procesul poate fi însă destul de complicat.

Aveti varianta sa se faca o ședință la scoala si sa se discute serios cu părinții lui.
Va multumesc pentru raspuns, insa nici parintii copilului nu sunt capabili sa poarte o discutie fara amenintari si injurii, iar din partea politiei a primit deja amenda, fara nici o consecinta insa....

Deschideți proces civil.
Părinții raspund pentru fapta copilului.
Asa poate vor intelege.
Aveti însă grija sa castigati procesul pentru ca nu este chiar simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovirea unui minor. NICULESCU TEODORA NICULESCU TEODORA Buna ziua. Am dat de o belea si nu stiu ce trebuie sa fac m-ai de parte. Veneam impreuna cu sotul de la cresa cu baietelul (era in carucior) si am trecut in ... (vezi toată discuția)
Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat nastere (inregistrare tardiva) tomescumihai84 tomescumihai84 Buna ziua, Sunt profesor la o scoala din mediul rural unde exista un caz deosebit. In fapt, dorim sa inscriem la scoala noastra un elev de etnie rroma, fara ... (vezi toată discuția)