avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Litigiu cu C.A.S.S.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Litigiu cu C.A.S.S.

Ce trebuie sa fac daca C.A.S.S. nu imi deconteaza o operatie chirurgicala in regim de urgenta,in Germania,eu fiind asigurat la C.A.S.S. ?
Cel mai recent răspuns: adna39 , utilizator 21:00, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti actiona in judecata Casa de Asigurari de Sanatate.

Care este motivul pentru nedecontare ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

Puteti actiona in judecata Casa de Asigurari de Sanatate.

Care este motivul pentru nedecontare ?

Spitalul din Germania a emis factura pe numele meu.CASS doreste factura pe adresa institutiei,dar Germania nu emite facturi asiguratorului,ci numai asiguratului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas - decontare interventie medicala sorri sorri Mama mea este pensionara si a fost operata de urgenta cu fractura la picior,operatie care a necesitat niste tije si suruburi pe care le-a plati ea,pentru ca ... (vezi toată discuția)
Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie, operatie apendicita in vacanta in bulgaria; asiguratorul refuza plata lumilas lumilas Fetita mea de 9 ani a facut operatie de apendicita acuta, local peritonita in Varna la urgenta. Eram in vacanta la Nisipurile de Aur. Bulgarii ne-au dus la un ... (vezi toată discuția)