avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rutiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rutiere

Buna !! Am doua dosare pe rutiera in care solutia este de ` amanarea aplicarii pedepsei ` . Din cate am citit pe net am vazut ca pot sa-mi recuperez permisul , daca pot s-o fac ce acte imi trebuie ca sa ma duc sa-l recuperez ??
Va trebuie in primul rand hotararea definitiva a Instantei.
Ok. Si după ce o am pot să mi ridic permisul? Chiar dacă am 2 dosare?

Diana Cioroiu a scris:

Va trebuie in primul rand hotararea definitiva a Instantei.

Cu hotararile def. mergeti la serviciul rutier, formulati o cerere si o sa va anunte ei cand vi-l restituie.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rutier ContSters456636 ContSters456636 Buna !! Am doua dosare pe rutiera in care solutia este de ` amanarea aplicarii pedepsei ` . Din cate am citit pe net am vazut ca pot sa-mi recuperez permisul , ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)