avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Caruta nesemnalizata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Caruta nesemnalizata

Aseara am avut un accident intrand intr-o caruta nesemnalizata, avea doar un numar de inmatriculare pe care politistul il considera semnalizare pe timp de noapte...eram aproape de iesirea din localitate din fata venea o alta masina apoi nu am observat caruta din cauza diferentei de lumina dar si din cauza ca nu era semnalizata...din accident reiese accidentarea usoara a carutasului care era sub influenta bauturilor alcoolice...am sunat la salvare a venit politia.Azi am dat o declaratie cum s-a intamplat iar politistul mi-a zis ca trebuie sa.mi ia permisul pentru ca a fost lipsa de atentie...recapitulez:caruta nesemnalizata, carutasi baut(el se alege doar cu o amenda) eu cu permis suspendat si masina de reparat...voiam sa va intreb daca se poate face ceva in legatura cu permisul...multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniel71919 , utilizator 19:35, 22 Martie 2018
Mi.a zis ca viteza nu am avut, alcool nu am cunsumat si mi.a zis ca nu am fost atent dar asta nu este posibil pentru ca a fost imediat dupa o curba si daca nu eram atent nu mai faceam curba...in dovada a a scris ca a fost neatentie... se poate demonstra ca nu am fost atent asa cum zice domnul politist?
Revin cu noutati...am primit ordonanta de clasare de la procuror, am fost la politie si am facut cererea de restituire permis...in cat timp primesc permisul? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit o căruță nesemnalizată, ai cărei căruțași erau sub influența băuturilor alcoolice, și mi s-a ridicat permisul pentru două luni. cum mi-l pot recupera mai repede? Daniel71919 Daniel71919 Aseara am fost implicat intr-un accident cu o caruta nesemnalizata...avea doar un numar de inmatriculare. Eram aproape de iesirea din localitate din sens opus ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Zagoni Zagoni Buna! Pe data de 16.09.2013, ora 20:30 seara am avut un accident rutier, lovind o caruta neiluminata din spate cu autoturism, pe un drum judetean, in afara ... (vezi toată discuția)