avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot face ITP cu talonul pierdut?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot face ITP cu talonul pierdut?

Am pierdut talonul la mașină si pana fac duplicat verificarea tehnica expira. Întrebarea mea este. Pot face itp. Precizez ca asigurarea încă este valabila și am cartea de identitate a masinii
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Acte masina furate liana vesa liana vesa buna seara ,va rog sa ma ajutati ,mi sau furat actele din masina:talonul,permisul,cartea tehnica a masini,rovigneta ce trbuie sa fac ,nu pot conduce fara acte ... (vezi toată discuția)
Talon pierdut ciprianul ciprianul buna ziua! Am cumparat o masina de la constanta! iar eu sunt din braila, problema e ca nu am apucat sa o inscriu si am pierdut talonul! ce e de facut? multumesc (vezi toată discuția)
Obtinere numere rosii pentru talon pierdut in care figura un proprietar din 2012 pentru o masina vanduta de 3 ori pana acum lucian2478 lucian2478 Am cumparat anul asta prima mea masina un Clio Symbol Fidji din 2006, capacitate cilindrica 1390 cmc, CO2 165, Euro 3. Am fost la RAR am obtinut CIV- ul. ... (vezi toată discuția)