avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa de rebranșare cerută abuziv. De ce ar trebui ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa de rebranșare cerută abuziv. De ce ar trebui s-o plătesc, ținând cont de faptul că s-a produs o defecțiune a unei lucrări executate de angajații regiei de apă?

Buna ziua, construim o casa de vacanta si am racordat-o la apa. Racordarea am facut-o cu angajatii lor care au luat ei piesele iar eu le-am achitat. Datorita presiunii a sarit racordul dinainte de contoar. Vreau sa reparam si sa am apa dar imi cer taxa de rebransare si sa platesc apa care a curs. Gandesc ca trebuie sa fie garantata lucrarea macar un timp si mai ales ca mi-au impus anumite piese. Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: STudor , utilizator 20:10, 29 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
STudor, utilizator
Am facut un contract dar nu am specificat garantia. Am inteles ca e vorba de 200 lei

Taxa de rebransare nu inseamna ca in prealabil am fost debrsnsata pentru neplata???

Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala apa nova - solutii? ancut75 ancut75 In urma neplatii(perioada indelungata) a serviciilor de furnizare apa de catre anumiti locatari, cei de la apa nova a sistat serviciile de furnizare pentru ... (vezi toată discuția)
Dauna rca nerezolvata cristiangeorge22 cristiangeorge22 Buna ziua. Am un dosar de dauna RCA (eu fiind partea pagubita), la o societate de asigurari. Din nefericire nu este una de prea buna calitate, dar nu eu am ... (vezi toată discuția)
Am inundat vecinul, nu din vina mea, acum am de plata 600lei la asigurator,cum fac? man67 man67 Inaintea datei de 16.10.2009,am avut cerere la RADET pentru rebransarea caloriferelor, care s-a executat de catre ei.In data de 16 in jurul orei14,30 fara sa ... (vezi toată discuția)