avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii din 2 casatorii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii din 2 casatorii

Buna ziua. Am o intrebare. Eu sunt divortata cu o fetita si recăsătorita cu un bărbat care era vaduv cu 3 copii. Nici unul dintre noi nu a infiat copiii celuilat. Intrebarea este: Dacă unul dintre noi moare ce se poate intampla cu copiii celuilalt? (Adica daca mor eu pe fetita mea o poate lua tatăl ei sau rămâne la actualul sot? Si daca moare sotul pe copiii lui îi iau bunicii sau raman cu mine? ) Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:46, 27 Ianuarie 2018
fetita dvs o ia fostul sot iar copiii lui merg la bunici... asta in varianta in care nu solicita el in instanta sa-i fie incredintata lui spre crestere si ingrijire fetita dv, iar dvs sa faceti la fel in privinta copiilor lui. aceste demersuri se pot face dupa deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,as dori sa stiu cum se procedeaza tatal meu a murit,mama ... alexandru0520 alexandru0520 Buna ziua,as dori sa stiu cum se procedeaza Tatal meu a murit,mama s a recasatorit cu un barbat care are o fata si un baiat din prima lui casatorie si ... (vezi toată discuția)
Cote succesorale sunt recăsătorit, sotia are un bait major ... papacostas papacostas Cote succesorale Sunt recăsătorit, sotia are un bait major din alta căsătorie, iar eu o fetita majora din alta căsătorie. Doresc sa știu dacă ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mona-lupascu mona-lupascu buna ziua! vreau sa aflu cum poate dezbate mama mea o mostenire din partea parintilor ei daca: a fost infiata la 14 ani (legal) dar s-a produs o greseala la ... (vezi toată discuția)