avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Călătorie în străinătate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Călătorie în străinătate

Bună ziua! Am 17 ani iar în data de 20 iunie împlinesc 18. Voi călători în Canada în data de 25 iunie. Pașaportul meu expiră în martie, iar atunci mă voi duce să îl refac dar și pentru a solicita eliberarea buletinului de 18 ani. Voi pleca cu noul buletin și cu pașaportul, dar cel din urmă este făcut când încă sunt minoră. Întrebarea este, în 25 iunie când voi pleca, voi mai avea nevoie de vreun acordu al părinților de la notar, eu fiind majoră?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:34, 27 Ianuarie 2018
Nu, deoarece sunteti deja majora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru minor gabriela141223 gabriela141223 buna ,am o problema .am vrut sa fac pasaport baiatului meu minor si nu au vrut sa-i faca zicand ca e nevoie de acordul tatalui ptr pasaport. nu am fost ... (vezi toată discuția)
Procura Adelina12 Adelina12 Buna ziua . Sunt venita in strainatate din iunie ,am venit cu procura ,pe procura scrie ca trebuie sa ma intorc in tara pana pe 3 august deoarece pe 4 august ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)