avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită angajatorul imi poate retine din salariu sume datorate ...
Discuție deschisă în Executare silită

angajatorul imi poate retine din salariu sume datorate catre ANOFM?

ce-i de la ANOFM au trimis o notificare angajatorului meu prin care i cer sa-mi retina din salariu o suma pe care le-o datorez eu(am avut incheiat in 2006 o conventie cu ei fiind absolventa si miam gasit loc de munca am primit o suma in valoare de 337 cu conditia de a lucra in continuare timp de un an de zile.eu am lucrat un an de zile de la data incheierii acelei conventii ,dar nu la aceiasi societate.le-am dus adeverinte de la al doilea loc de munca dar ei nu au observat asta,decat dupa ce s-a implinit un an de zile si conventia a expirat.acum vor sa le dau banii inapoi.)Intrebarea mea este:este obligat angajatorul meu sa-mi retina acesti bani?sau doar cu acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 14:23, 19 Octombrie 2009
avand in vedere notificarea de la ANOFM, angajatorul trebuie sa va retina acea suma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie absolventi Daniyo Daniyo Buna ziua am citit legi, am fost sa ma informez direct la Anofm dar mai vreau niste informatii si sper sa ma puteti ajuta. am fost angajata in 2008 si s-a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc uaurelya uaurelya am fost absolventa a liceului am avut convntie de somaj iniunie 2010 si angajata pe o perioada de 1 an dupa 5 luni an nascut si am intrat in concediu pt ... (vezi toată discuția)
Cim si conventie somaj Doina Elena Doina Elena Am incheiat un cim nedeterminat pentru un absolvent si apoi am incheiat conventie cu somajul. Daca pe parcursul perioadei de proba (90zile), inceteaza ... (vezi toată discuția)