avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adaugare clădire care sa omis la partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adaugare clădire care sa omis la partaj

Buna ziua.
Dacă la un partaj , avocatul a omis una din clădiri din bunurile comune când a fost făcută actiunea ,se mai poate adăuga acum până să vină expertul în construcții sa evalueze clădirile?
Sau ce mai pot face?
Am platit și expertul.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Marius00E, utilizator
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 15:48, 27 Ianuarie 2018
Daca sunteti deja la faza cu expertiza ,nu se mai poate adauga. Pt cladirea omisa puteti deschide oricand alt dosar de partaj suplimentar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
prepeleac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face completare la intampinare? ContSters325113 ContSters325113 Buna ziua! La procesul de partaj bunuri fosta sotie a inclus la masa partajabila si bunuri achizitionate dupa separarea in fapt.Cand am facut intampinarea am ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobiliara proces partaj tinaa tinaa buna ziua .va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri si sa iau o decizie . sunt in proces cu fostul sot pt accesiune imobiliara artificiala si partaj, am ajuns ... (vezi toată discuția)
Partaj suplimentar ContSters251156 ContSters251156 Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti ce acte imi trebuie la dosar pt. actiunea de partaj suplimentar in urmatoarea situatie: in urma decesului tatalui meu am ... (vezi toată discuția)