avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

martor

buna sunt martor int-un proces eu sunt in romania si procesul e in spania am fost chemata de 4 ori pentru comisie rogatorie si videoconferinta dar spaniolii au amant procesul de fiecare data.acum am inteles ca vor sa ma deplasez in spania pentru marturie ma poate obliga ?fara sa imi plateasca?daca nu dispun de bani si nu pot merge
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:41, 27 Ianuarie 2018
Si in Romania daca sunteti chemat ca martor la politie, parchet sau in fata instantelor de judecata, cheltuielile de deplasare si ziua de munca pierduta se deconteaza daca faceti dovada acestor cheltuieli... In Spania este la fel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,recent am fost citată ca martor intr-un proces penal ... Alexandra123498 Alexandra123498 Buna ziua ,recent am fost citată ca martor intr-un proces penal ,in care eu n-am absolut nici o treaba ,nu cunosc decât partea vătămată ,și nu am mai ... (vezi toată discuția)
Martor in proces penal mylygabi mylygabi Buna ziua, Am fost chemat ca martor intr-un proces penal. Se pare ca cel ce ma chemat este chiar inculpatul. Din pacate resedinta mea nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Sunt chemat ca martor intr-un proces penal in croatia miodrag miodrag Salut, In februarie 2007 am avut un training in Zagreb (Croatia).Intr-o vineri noaptea am iesit in oras impreuna cu doi colegi, iar in cele din urma am ... (vezi toată discuția)