Buna ziua ,recent am fost citată ca martor intr-un proces penal ,in care eu n-am absolut nici o treaba ,nu cunosc decât partea vătămată ,și nu am mai avut legături cu ea de 2-3 ani ,și atunci doar vorbeam și atât ,nu mari legături ,iar acum sunt citată ca martor fără sa am nici o legătura ,partea proasta e ca eu lucrez in Olanda ,și trebuie sa vin de acolo când am procesul iar sa ma întorc cheltui ogramada de bani ,cum pot face sa ma lase împace ,nu știu de ce m-au băgat pe mine martor
Daca este dosar penal nu aveti cum sa o dati la intors sau sa va opuneti, cu toate acestea, puteti sa trimiteti la dosar un inscris, o dovada a imposibilitatii de deplasare. Daca insa, fara dvs nu se poate judeca, fie veti putea solicita cheltuielile de deplasare precum si banii pe ziua de munca pierduta (daca aveti dovezi), fie o audiere prin comisie rogatorie internationala in materie penala, fie prin videoconferinta, insa depinde si de importanta declaratiei dvs ca sa isi bata organul judiciar capul cu asa ceva. Deci in prima faza, faceti ce v-am spus, si apoi mai vedeti. Trimiteti hartia la dosar cu datele dvs de contact si cu restul informatiilor.
Citatie
ContSters122837
Am primit un telefon de la un comisar, cum ca trebuie sa ma prezint la politie, sectia criminalistica, pentru a da o declaratie scrisa cum ca, cunosc sau nu o ... (vezi toată discuția)