avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \" T-uri \" montate pe terenul comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

" T-uri " montate pe terenul comun

Buna ziua,

M-am mutat recent intr-un bloc din Popesti Leordeni iar spatiul ce inconjoara blocul este definit ca fiind teren comun (cota parte).
Multi dintre locatari si-au montat lanturi sau blocatoare sub forma de "t-uri". Este legal acest lucru? Daca nu, unde ma pot adresa pentru demontarea acestora?
Exista vreo referire in lege la acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:35, 27 Ianuarie 2018
Trebuie realizata o consultanta pe marginea actului de proprietate/coproprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum public complex privat Loredana Monica Loredana Monica Buna ziua, locuiesc intr-un complex de blocuri din Popesti-Leordeni. In spatele complexului este un teren f mare care a devenit intravilan si pe care urmeaza ... (vezi toată discuția)
Parcare la comun - vecinii isi bat t-uri blocatoare nea_pandele nea_pandele Salut, Viata e complexa si are multe aspecte astfel am ajuns sa locuiesc intr-un bloc nou. Problema e urmatoarea: sunt 24 de apartamente, ~16 locuri de ... (vezi toată discuția)
Blocator pus abuziv de catre un vecin LiviaDianu LiviaDianu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Locuiesc intr-un ansamblu rezidential nou, iar parcarea din fata blocului este proprietatea privata a blocului. ... (vezi toată discuția)