Doresc să dau în iulie la școala de subofițeri Câmpina, pot să fiu declarat respins din cauza că tatal meu biologic este bolnav psihic?(are schizofrenie)..Menționez că nu mai locuiesc cu el de 13 ani de zile și am tată vitreg de atunci.Trebuie să menționez în auto-biografie faptul că el este bolnav ?Precizez faptul că eu sunt sănătos, nu am absolut nici o problemă medicală.Vă mulțumesc foarte mult!
Faptul ca tatal tau sufera de aceasta afectiune nu te impiedica sa te inscrii si sa sustii examenul de admitere.
Nu este necesar sa mentionezi in autobiografie despre antecedentele medicale ale parintilor tai.
In legatura cu starea ta buna de sanatate, asta va fi confirmata/infirmata in urma analizelor medicale si ale investigatiilor ce se impun in vederea depunerii dosarului de inscriere.
Am inteles.Nu o sa fac precizarile acestea in autobiografie dar cand o sa fie verificata de cei de la resurse umane, ei vor abserva aceasta problema si numai sa nu zica ceva..
E posibil ca la fisa medicala sa te intrebe de antecedente medicale ale parintilor. Dar in niciun caz nu iti vor da inapt doar pentru ca parintii au diverse afectiuni, atat timp cat tu esti clinic sanatos. Cei de la resurse umane verifica dosarul care trebuie sa contina: cererea de inscriere, fisa medicala ,copii diplome, c.I. permis, fotografii, autobiografia, tabel cu rude etc.