Buna ziua.
In cadrul procesului de partaj cu fostul sot, pentru investitiile efectuate in casa parintilor lui, unul din capetele de cerere este un drept de creanta asupra investitiilor. La proba cu martori au venit rude de ale lor care au jurat ca tot ce e facut acolo, e facut de fostii mei socrii. Dumnealor in perioada casniciei mele nu au avut sursa de venit (salarii sau pensii)
Separat, acestia m-au dat in judecata si imi cer bani pe lucrurile care au fost inlocuite in casa (calorifere vechi, gresie si faianta, un gard...), recunoscand de fapt ca investitiile au fost efectuate de noi, fostii soti.
De asemenea, imi cer o suma mare de bani drept de nefolosinta al casei, pe motiv ca eu nu le-am dat voie sa isi foloseasca locuinta.
Pot sa duc la un proces intampinarile si interogatoriile de la al doilea? Au vreo valoare?
Multumesc.
la dosar nu exista inscrisuri, in afara autorizatiei de construire a casei, din 1991. Vor expertizarea casei, ca sa se demonstreze ca imbunatatirile de fapt au distrus casa, adica anvelopare, schimbare acoperis, tamplarie etc.
Noi ne-am casatorit in anul 2000 si casatoria a durat 15 ani.
la sfarsitul lunii este primul termen si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
Suma ceruta de dumnealor este superioara celei cerute de mine.
Cu tot respectul nu va pot preciza la ce sa va asteptati atata timp cat nu am la cunostinta de continutul dosarului cu termen la sfarsitul lunii. Cand am facut referire la analizarea inscrisurilor ......Daca nu stiu ce vi se pretinde si pe ce se intemeiaza pretentiile, atunci cum sa va pot indruma sa va aparati ?
Partaj
mirel.petcu
Sunt in plin proces de partaj a inceput in aprilie 2011,in timpul casatoriei am ridicat un imobil pe un teren mostenit de mine pentru constructia acestuia am ... (vezi toată discuția)