avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Promisiune bilaterala vânzare cumpărare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Promisiune bilaterala vânzare cumpărare

Poate ipoteca dezvoltatorul după semnarea promisiunii , banca notificandu- te ca diferența sa le o plătești lor ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:32, 28 Ianuarie 2018
Puteti sa fiti mai clara?
Ipoteca o pune creditorul si nu dezvoltatorul.
Este posibil sa puna ipoteca si dezvoltatorul daca exista conventie intre banca creditoare si dezvlotator,mai ales daca banii ii va primi direct dezvlotatorul.S-a facut probabil o cesiune de creanta intre banca si dezvlotator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa FlorinaVasilica FlorinaVasilica Buna seara! Am un apartament achiziționat prin Prima Casa in 2017. Am facut atunci un imprumut din care am platit deja mai mult de o treime. As dori sa l ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, 1. in anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala ... edanes_ro edanes_ro Buna ziua, 1. In anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala cu un dezvoltator din Bucuresti, antecontract scadent la 30.04.2022. 2. Innainte de ... (vezi toată discuția)