avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire -Teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire -Teren concesionat

Am mostenit un teren care a fost concesionat pe o perioada de 45 de ani. Acum ca eu sunt proprietar, se anuleaza contractul de concesiune sau trebuie sa astept pana la finalizarea termenului.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 10:47, 28 Ianuarie 2018
Ce clauze sunt in contractul de concesiune cu privire la denuntare si reziliere?
Sunt constructii edificate pe teren de catre concesipnar, care este obiectul concesionarii?
Pentru formularea unui raspuns, este necesara realizarea unei consultante pe marginea contractului, si daca este cazul, si a altor inscrisuri detinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Concesionare de catre primarie a unor cai de acces intr-un imobil privat MARIANO MARIANO Suntem 10 coproprietari ai etajului unui complex comercial. Anul trecut primaria a concesionat unuia dintre noi o sprafata de teren aflata intre imobil si ... (vezi toată discuția)
Teren concesiune - cumpĂrare Turmason Turmason Am teren concesionat de la comuna .........., jud. ........... în contractul concesiune se prevede la cap. Termenul contractului ” durata concesiunii este ... (vezi toată discuția)