avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract cumparare vanzare in strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract cumparare vanzare in strainatate

buna ziua
un contract de cumparare vanzare a unei locuinte din romania, incheiat in strainatate in fata unui notar si apostilat este valabil in romania?
Daca acel contract de vanzare cumparera este incheiat in forma autentica (nu cu legalizare de semnatura), e valabil.
Actul este valabil, daca este perfectat in forma autentica, ad validitatem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura facuta in germania la notar e valabila la anaf? Filia Filia Eu sunt cetatean german, nu mai am cetatenie romana. Fratele meu are nevoie in Romania la vanzarea casei de procura, sa obtina pentru mine un nr. identificare ... (vezi toată discuția)
Procura suedia cu apostila vanzare locuinta saphirr saphirr Buan ziua! As dori sa stiu daca este valabila o procura legalizata la un notar din Suedia si apostilata, care a fost si tradusa si legalizarea traducerii ... (vezi toată discuția)
Antecontractul este obligatoriu la notariat? sudussrl sudussrl antecontractul de vanzare-cumparare a unei case este obligatoriu de incheiat la notariat? (vezi toată discuția)