avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dosar indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dosar indemnizație

Buna ziua . Pe 09.11.2017 am nascut . Cu 01.11.2017 am intrat in cele 126 de zile , pe 06.03.2018 termin cele 126 de zile .Cand pot trimite formularul care trebuie completat de către angajator? Cand trebuie sa depun dosarul pt indemnizație? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 29 Ianuarie 2018
Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

Dosarul se va depune la Primaria in raza careia domiciliati/aveti resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)
Când se depune dosarul de indemnizație pentru creșterea copilului? alina_rea2002@yahoo.com alina_rea2002@yahoo.com Buna ziua! Eu am intrat in cm pe 6 iunie, am nascut pe 23 iunie. Când pot depune dosarul pentru indemnizație? După 126 de zile de cm? (vezi toată discuția)
Dosar ccc CatalinaElena.tir CatalinaElena.tir Buna ziua, am nascut in 13 aprilie si sunt in concediu de maternitate djn 1 martie anul acesta. As vrea sa imi iau toate cele 126 zile de cm si abia apoi sa ... (vezi toată discuția)