avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar ccc

Buna ziua, am nascut in 13 aprilie si sunt in concediu de maternitate djn 1 martie anul acesta. As vrea sa imi iau toate cele 126 zile de cm si abia apoi sa intru in cel de crstere copil. Va rog sa imi spuneti daca d posibil asa. Asta ar insemna ca de la inceputul lui iulie sa intru in ccc. Insa stiu ca e ceva termen de 60 zile de la nasterea copilului pt depunerea dosarului ccc. Dar nu am cum sa depun in 60 zike pt ca si pe luna mai am cm si nu mi-i suspendat ctr de munca inca...
Va multumesc mult si ganduri bune :)
Catalina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 23 Mai 2018
Puteti sa va luati toate cele 126 de zile de concediu de maternitate si apoi sa intrati in CCC.

In termen de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate, puteti depune actele pentru indemnizatia CCC, situatie in care veti primi indemnizatia din ziua urmatoare celei in care inceteaza concediul de maternitate.

Daca depasiti acest termen, atunci indemnizatia se acorda de la data depunerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data intrare in cic ALINAfenesan ALINAfenesan Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie. Sunt insarcinata si am intrat in concediu de maternitate cu data de 12.07. Urmeaza sa nasc undeva ... (vezi toată discuția)
Concediu copil Elena Florescu Elena Florescu Buna ziua...am si eu o nelamurire..am fost insarcinata si am intrat in concediu de la 1 mai,si am nascut pe 11 iunie.Cei de la primarie mi.au spus ca dupa 42 ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)