avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... care este procedura intrarii in avocatura?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

care este procedura intrarii in avocatura?

daca o persoana are vechime ca jurist 2 ani,cum poate intra in avocatura?
imi puteti spune si mie conditiile . spuneti mi si mie actul normativ pt al studia.
mutumesc
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 12:55, 19 Octombrie 2009

1. Legea nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de AVOCAT, actualizată conform O.U.G. nr. 159 din 12 noiembrie 2008
2. Noul Statut al Profesiei de Avocat, publicat în M.Of. nr. 45 din 13 ianuarie 2005

pt 2 ani vechime se da admitere la barou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefieri cu studii superioare magicianul magicianul in legea 567/2004 , la art.70 se mentioneaza ca vechimea in meseria de grefier cu studii superioare se considera vechime in specialitate juridica. pe de alta ... (vezi toată discuția)
Admitere in profesia de avocat mychaela mychaela care sunt variantele juridice actuale pentru a profesa in avocatura? -stagiul trebuie garantat de 2 avocati care detin un salariu de peste.....? care mai ... (vezi toată discuția)
Cind se mai sustine examen de intrare in avocatura? la ce perioade? glo glo cind se mai sustine examen de intrare in avocatura? la ce perioade?pentru ca as dori sa dau si eu examen .multimesc (vezi toată discuția)