avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cind se mai sustine examen de intrare in avocatura? la ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cind se mai sustine examen de intrare in avocatura? la ce perioade?

cind se mai sustine examen de intrare in avocatura? la ce perioade?pentru ca as dori sa dau si eu examen .multimesc
Cel mai recent răspuns: ContSters106925 , utilizator 11:51, 30 Octombrie 2009
teoretic conform legii, in ultimul semestru al anului (viitor) pentru avocatii stagiari asa cum banui ca doriti sa deveniti dvs.
am trei ani vechime ca jurist? am si alta posibilitate sau numai stagiar?
multumesc
nu va puteti inscrie decat ca stagiar.
Ca stagiar, la examenul de admitere in profesie din 2010 (organizat in ultimul semestru al anului). Succes!

Alte discuții în legătură

Cu vechime peste 5 ani sunt sau nu av. definitiv avocat&mediator avocat&mediator Am intrat anul acesta in barou, iar de la barou mi se spune ca de anul acesta totzi admisii sunt avocatzi stagiari. Lucrez in M.I. iar un coleg de-al meu a ... (vezi toată discuția)
O.u.g.159/2008-modif.l.51/1995 liliana liliana Nu se mai accede in profesia de avocat cu 10 ani vechime in profesie juridica....abrogare art.16 :( (vezi toată discuția)
Stie cineva daca te mai accepta anul acesta ca si avocat definitiv daca ai 5 ani ca si jurist? ContSters86775 ContSters86775 Buna Stie cineva daca in noile conditii te mai accepta ca si avocat definitiv daca ai 5 ani ca si jurist conform legii avoacaturii eu zic ca ... (vezi toată discuția)