avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Valoare patrimoniu ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Valoare patrimoniu ong

Buna, As vrea sa aflu daca sunt modificari recente in acest sens, Avocatul imi spune ca e nevoie sa angajez un contabil deci patrimoniul de infiintare trebuie sa fie un salariu minim pe economie, e adevarat?
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 04:20, 17 Februarie 2018
Cu un contabil va trebui sa colaborati doar atunci cand va va intocmi si semna bilantul contabil anual. In rest, daca va pricepeti, va descurcati personal. Patrimoniul initial minm este 200 lei dar va sfatuiesc sa incercati sa cumulati de la membrii fondatori, in parti egale, spre valoarea de 2000 lei. Cu acesti bani veti acoperi chetuielile in primle luni de functionare si cele pentru primele activitati.
merci mult :) apreciez
Niciuna din informatii nu e corecta: COntabil nu aveti nevoie din start..... si patrimoniul minim e de 200 de lei, nu mai e demult la nivel de salariu minim pe economie..... se pare ca nu ati nimerit o persoana informata

bloom away a scris:

Buna, As vrea sa aflu daca sunt modificari recente in acest sens, Avocatul imi spune ca e nevoie sa angajez un contabil deci patrimoniul de infiintare trebuie sa fie un salariu minim pe economie, e adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare asociație Daria B. Daria B. Care este valoarea minimă a patrimoniului inițial pentru înființarea unei asociații? Găsesc pe net diferite variante și nu știu care e corectă: 200 ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu initial PetruD PetruD Buna ziua. Doresc sa depun patrimoniul initial pentru infiintarea unui ONG. Stiu ca acesta poate fi constituit dintr-un salariu minim pe economie. A ... (vezi toată discuția)
Deschidere asociatie ong tudorsad tudorsad Buna ziua, Doresc sa infiintez o asociatie si am cateva nelamuriri: 1. care este, mai exact, patrioniul asociatiei? Unul sau doua salarii brute minime pe ... (vezi toată discuția)