Buna, As vrea sa aflu daca sunt modificari recente in acest sens, Avocatul imi spune ca e nevoie sa angajez un contabil deci patrimoniul de infiintare trebuie sa fie un salariu minim pe economie, e adevarat?
Cu un contabil va trebui sa colaborati doar atunci cand va va intocmi si semna bilantul contabil anual. In rest, daca va pricepeti, va descurcati personal. Patrimoniul initial minm este 200 lei dar va sfatuiesc sa incercati sa cumulati de la membrii fondatori, in parti egale, spre valoarea de 2000 lei. Cu acesti bani veti acoperi chetuielile in primle luni de functionare si cele pentru primele activitati.
Niciuna din informatii nu e corecta: COntabil nu aveti nevoie din start..... si patrimoniul minim e de 200 de lei, nu mai e demult la nivel de salariu minim pe economie..... se pare ca nu ati nimerit o persoana informata
bloom away a scris:
Buna, As vrea sa aflu daca sunt modificari recente in acest sens, Avocatul imi spune ca e nevoie sa angajez un contabil deci patrimoniul de infiintare trebuie sa fie un salariu minim pe economie, e adevarat?
Patrimoniu initial
PetruD
Buna ziua.
Doresc sa depun patrimoniul initial pentru infiintarea unui ONG.
Stiu ca acesta poate fi constituit dintr-un salariu minim pe economie.
A ... (vezi toată discuția)