avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contribuție la sistemul de asigurari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contribuție la sistemul de asigurari

Dacă contribui cu o suma suplimentara la sistemul de sănătate si pensii am avantaj la ieșirea la pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 29 Ianuarie 2018
Numai la pensie puteti fi avantajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara agache viorel agache viorel daca am fost militar angajat pe baza de contract 14 ani si8luni beneficiez cumva de pensie militara sau ce avantaje avem ca am lucrat la fel sau mai greu decit ... (vezi toată discuția)
Angajare i.i. TANASE ILEANA TANASE ILEANA Buna ziua,am 48 de ani ,in data de04.08.2011 am intrat in somaj pana in04 .08 .2012,acum sunt in perioada venitului de completare .In urma cu 1 an mi-am facut ... (vezi toată discuția)
Cum se poate jongla la un pfa cu contributiile obligatorii? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am un PFA prin care imi intra lunar in cont 1700 ron. Credeti ca este mai avantajos sa imi platesc contributiile pentru sanatate, somaj, pensii etc din aceasta ... (vezi toată discuția)