avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor referitor la un conctract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor referitor la un conctract de colaborare

buna ziua!
am o problema...societatea unde lucrez a incheiat un contract de colaborare cu o persoana fizica.
pe 2008 a venit cu regularizarea de la Directia Impozite din care rezulta ca nu a platit impozitul de 10% retinut la sursa, desi acesta a fost platit de Societate si a si adus o adeverinta care sa ateste acest lucru, numai ca i s-a spus ca daca nu e specificat in contract, ei nu pot lua in considerare doar o adeverinta.
Intrebarea mea este...cum pot insera aceasta prevedere in contract? ca anexa, act aditional?(exista deja un act aditional, si este vorba de impozitul din 2008)
Exista vreun model de astfel de anexa care sa mentioneze ca respectivul impozit este platit de societate sau a fost platit ca e vorba de impoztiul pe 2008.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 15:08, 19 Octombrie 2009
se va intocmi un alt act aditional
Act aditional
nr. ................
la contractul nr. ___/______

Art.1 Prin prezentul act aditional se completeaza art .... din contract dupa cum urmeaza:
.....................................

Art.2 Restul Clauzelor contractuale raman neschimbate.

Prezentul act aditional a fost incheiat azi, ……………… ,si intra in vigoare incepand cu data de …………..

Prestator, Beneficiar,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare Alina1704 Alina1704 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari care ma preseaza teribil: 1. Care sunt obligatiile unui angajator (SRL) care incheie un contract ... (vezi toată discuția)
Model act aditional contract arenda ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, are cineva un model de act aditional la ct. arenda teren agricol referitor la modul de plata a venitului din arenda, conf. art 94 alin 14 din CF? (vezi toată discuția)
Document introducere tichete de masa anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : societatea doreste sa introduca tichete de masa, cate 11 pentru fiecare salariat, aveti vreun model ... (vezi toată discuția)