avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract telekom

Buna ziua! Mama a primit un telefon de la Telekom prin care ii ofereau un telefon si totodata sa i se prelungeasca contractul. Nu a primit telefonul (este o intreaga istorie, pt. ca la ei aparea ca l-ar fi primit, dar s-a rezolvat asta) dar contractul i s-a prelungit cu acord telefonic. Se poate rezilia contractul care abia a inceput? Fara sa plateasca ceva in plus pt. ca ei spun ca contractul este perfect valabil? Multumesc

Alte discuții în legătură

Prelungire contract telekom Gabriela138 Gabriela138 Am avut un contract de 2 ani cu Telekom, care s-a incheiat pe data de 20 februarie. Pe data de 10 februarie, am primit factura la care aveam de plata un alt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)