avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reaBILITARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reaBILITARE

Daca am fost condamnat la 3 ani cu suspendare cand poate interveni reabilitarea si ce forma de reabilitare este ma-i rapida ?
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Iulian09677, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian09677 , utilizator 09:41, 30 Ianuarie 2018
Sunteti condamnat conf. NCP? Cat aveti stabilit termen de supravehere?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Când anume ați fost condamnat? Pentru condamnările cu suspendarea pedepsei sub supraveghere se aplică suspendarea de drept
Reabilitarea de drept, scuze. Este important de știut ce pedeapsă vi s-a aplicat, pentru a primi un răspuns corespunzător privind reabilitarea dvs.
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
pedeapsa este pe ucidere din culpa si termenul de suspendare se termina in 27.01.2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere stergere cazier judiciar blagapaul blagapaul Buna ziua,am si eu o intrebare legat de stergerea unui cazier judiciar,si anume am avut condamnare 2 ani cu suspendare in urma unui accident rutier cu ucidere ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca & de drept Instalator Instalator Buna ziua ! Art.165 , 166 si 167 - si celelalte care fac trimitere la termene, conditii , etc . - din NCP sunt clare. Dar la ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare de 2 ani și 9 luni cu suspendare și un termen ... Ionuț12321 Ionuț12321 Am o condamnare de 2 ani și 9 luni cu suspendare și un termen de i cercare de 3 ani.Decizia fiind definitivă din data de 02.11.2021...Din cate am citit ... (vezi toată discuția)