avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariata si PFA 2018, cand trebuie sa suspend PFA pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariata si PFA 2018, cand trebuie sa suspend PFA pt indemnizatie CC?

Bună ziua, sunt salariata de 5 ani și de luna aceasta și PFA. În luna iulie a.c. voi naste, puteți sa mă ajutați , când ar trebui sa suspend activitatea PFA, astfel încât pt indemnizatia CC sa beneficiez de ambele surse de venit? Cum este mai avantajos financiar pt mine? La locul de munca voi intra în concefiu concediu prenatal în jur de 1 mai, sunt obligata legal sa suspend PFA tot atunci? De asemenea, dacă nu deranjez cu atâtea întrebări, ce demersuri ar trebui sa fac? Sunt înregistrată și la ONRC, trebuie sa anunț si acolo si la ANAF?Mulțumesc foarte mult pentru răbdare, toate cele bune !!!

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal pfa ramonika1122 ramonika1122 Buna ziua! am un pfa de mai multi ani, am platit la casa de sanatate 0,85% pt concedii si sunt insarcinata in 7 luni. As vrea sa intru in concediu prenatal ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si ccc lilika08 lilika08 Buna ziua, Sunt intr-o situatie fara iesire ?!? Am fost angajata in anul 2008 la o unitate de stat si, din octombrie 2008 beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)