avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar apt, dar sunt casatorita cu cetatean ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar apt, dar sunt casatorita cu cetatean strain

Buna, doreasc sa cumpar un apt in Bucuresti, dar mi s-a cerut NIF-ul sotului. Mentionez ca sunt casatorita in strainatate cu un cetatean strain care nu este inregistrat fiscal in Romania. Nu aveam niciunul dintre noi rezidenta sau domiciliu in Romania. Nu intentionam sa cumparam la comun, ci doar eu. Este necesar ca sotul sa obtina acel NIF?
Cel mai recent răspuns: bg51414156 , utilizator 22:55, 29 Ianuarie 2018
Buna seara ,

In mod normal bunul dobindit in timpul casatoriei se considera ca fiind bun comun.
Sa inteleg ca deja exista un certificat de casatorie incheiat in strainatate.

Cu drag
Dvs doriti sa îl cumpărați doar dvs, dar întrebarea e ce regim matrimonial ati ales cand v-ați căsătorit și ce prevede acesta...
Intrebarea mea este referitoare la faptul ca sotul nu are NIF in Romania... este necesar acest NIF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate pentru cetateni straini Liliana7999 Liliana7999 Sunt casatorita de 5 ani cu un cetatean strain din Iordania.Am cumparat o casa in Romania si vreau sa aflu daca pot trece proprietatea pe nulele lui si al ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian cu acte de rezidenta in italia Octavialuiza Octavialuiza Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)